dilluns, 8 de desembre del 2014

Hamburguesa senzilla



Avui al arribar a casa d’escola tenia moltíssima gana i volia omplir-me de debò, he pensat el plat que més m’agradaria menjar sense fer gaire cas a les calories que podrien portar, i mireu un dia és un dia... he volgut fer-me una hamburguesa amb ceba caramel·litzada i patates fregides, un plat senzill i molt calòric però que m’ha donat totes les energies per a seguir estudiant pels exàmens!

INGREDIENTS:

-          1 Hamburguesa de barreja de carn de porc i vedella de La Garriga
-          2 Patates mitjanes
-          1 Ceba de Figueres
-          Oli d’oliva
-          Ketchup ( a gust de cadascú )


PROCEDIMENT:



Primerament tallem les patates per a fregir-les a la paella amb l’oli d’oliva, després les posarem a fregir fins que notem que ja estan fetes (puntxant-les), després cuinarem l’hamburguesa una bona estona pels qui els agrada la carn molt feta com a mi, o menys temps pels que els agrada la carn menys feta, tot és qüestió d’anar punxant l’hamburguesa i mirant si la vols més crua (més vermelleta) o més cuita però sense que quedi massa eixuta. Caramel·litzarem la ceba en una paella a part sofregint-la a foc lent amb oli i sal i finalment posant-li un xic de sucre morè per endolçar-la i que agafés un bon color de caramel·litzada, amb això tardarem una hora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada