Aquesta és la meva primera entrada al bloc, que és el meu treball de recerca i estic molt emocionada en començar a donar els meus primers passos en aquest immens món on tots vosaltres, els bloggers, pugeu amb molta freqüència les vostres receptes. He vist blocs on pengen receptes a diari, això vol dir tenir molt temps lliure ja que cada recepta requereix el seu temps.
Per inciar la rutina he volgut fer uns gnocchi a la napolitana, si heu provat aquest tipus de patata sabreu que és petita, arrodonida i amb una textura molt flonja, sembla que enlloc de patata mengis pasta! Però són realment bons.
INGREDIENTS:
- 500 grams de gnocchi
- 6 tomàquets de la varietat Rosa Ple
- 3 cebes de figueres
- 1 fulla de llaurer
- Sal
PROCEDIMENT:
Per començar, triturem les cebes i les sofregim amb oli d'oliva. Un cop ben sofregida, triturem els sis tomàquets i els afegim al sofregit i barregem tot molt bé, una vegada ben sofregit el tomàquet i la ceba, afegim dos polsims de sal i la fulla de llaurer, d'aquesta manera el llaurer deixarà anar l'aroma a la salsa. Per un costat ja tindrem feta la salsa napolitana.
Per una altra part, bullim els gnocchi amb aigua i sal fins que surin a l'aigua, un cop bullits ja els podem barrejar a l'olla amb la salsa. Barregem els gnocchi amb la salsa i com a toc final deixem desfer una bola de mantega dins l'olla.
Suggeriment de presentació:
Treiem els gnocchi de l'olla i els posem en un plat vistós, podem posar-hi formatge ratllat pel damunt, això va a gust del consumidor. BON PROFIT!
Felicitats! La primera recepta. T'ha quedat molt bé l'entrada al blog i el plat segur boníssim
ResponEliminaSí molt bo Rosa !! Moltes gràcies
ResponEliminaQuina pintaa!! Ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaLa veritat és que molt!! Moltes gràcies
ResponEliminaHola! La teva profe ens ha dit per facebook a la comunitat de cuina Mytaste que et comentem la recepta ;)
ResponEliminaPrimer de tot ànims amb el projecte, que a vegades es fan una mica pesats de fer :D
I et volia comentar, que potser seria una bona idea (i segur et pujaba la nota), possar al principi o al final de la recepta, un petit comentari sobre l'ingredient que has triat de la comarca del Vallès junt amb una foto xula del producte. Així, a mode de destacat.
Espero que t'en surtis i t'animis a posar més receptes! Sort!
Moltes gràcies pel consell i pels ànims Carla!
Elimina