dimarts, 30 de setembre del 2014

Gnocchi a la Napolitana


    Aquesta és la meva primera entrada al bloc, que és el meu treball de recerca i estic molt emocionada en començar a donar els meus primers passos en aquest immens món on tots vosaltres, els bloggers, pugeu amb molta freqüència les vostres receptes. He vist blocs on pengen receptes a diari, això vol dir tenir molt temps lliure ja que cada recepta requereix el seu temps.
Per inciar la rutina he volgut fer uns gnocchi a la napolitana, si heu provat aquest tipus de patata sabreu que és petita, arrodonida i amb una textura molt flonja, sembla que enlloc de patata mengis pasta! Però són realment bons.

INGREDIENTS: 

  • 500 grams de gnocchi
  • 6 tomàquets de la varietat Rosa Ple 
  • 3 cebes de figueres
  • 1 fulla de llaurer
  • Sal
PROCEDIMENT:

Per començar, triturem les cebes i les sofregim amb oli d'oliva. Un cop ben sofregida, triturem els sis tomàquets i els afegim al sofregit i barregem tot molt bé, una vegada ben sofregit el tomàquet i la ceba, afegim dos polsims de sal i la fulla de llaurer, d'aquesta manera el llaurer deixarà anar l'aroma a la salsa. Per un costat ja tindrem feta la salsa napolitana.
Per una altra part, bullim els gnocchi amb aigua i sal fins que surin a l'aigua, un cop bullits ja els podem barrejar a l'olla amb la salsa. Barregem els gnocchi amb la salsa i com a toc final deixem desfer una bola de mantega dins l'olla. 

Suggeriment de presentació

Treiem els gnocchi de l'olla i els posem en un plat vistós, podem posar-hi formatge ratllat pel damunt, això va a gust del consumidor. BON PROFIT!











6 comentaris:

  1. Felicitats! La primera recepta. T'ha quedat molt bé l'entrada al blog i el plat segur boníssim

    ResponElimina
  2. Quina pintaa!! Ha d'estar boníssim!!

    ResponElimina
  3. Hola! La teva profe ens ha dit per facebook a la comunitat de cuina Mytaste que et comentem la recepta ;)
    Primer de tot ànims amb el projecte, que a vegades es fan una mica pesats de fer :D
    I et volia comentar, que potser seria una bona idea (i segur et pujaba la nota), possar al principi o al final de la recepta, un petit comentari sobre l'ingredient que has triat de la comarca del Vallès junt amb una foto xula del producte. Així, a mode de destacat.
    Espero que t'en surtis i t'animis a posar més receptes! Sort!

    ResponElimina