Avui no sabia què fer per menjar i havia d'anar omplint de continguts el meu bloc...així i així, pensant i pensant .. Per què no fer uns
tradicionals i socorreguts macarrons?
I a partir d'aquí vaig posar-me a fer uns macarrons amb un sofregit molt
especial, amb uns quants secrets que confesaré i com no... deliciosos!
·
El primer secret és l'ingredient clau que he fet servir perquè el sofregit
fós immillorable... tomàquets, aquest cop he utilitzat la varietat recuperada de
Rosa Ple per a fer la salsa de tomàquet.
·
El segon secret és que en lloc de posar-hi carn picada posarem paté de
qualsevol tipus, sigui de porc, d’ànec…
INGREDIENTS (per a 4 persones)
- Cebes de figueres
- Un gra d’all
- 2 Tomàquets varietat Rosa Ple
- 1 llauna de paté (tingueu en compte que té un sabor molt intens)
- 1 paquet de Macarrons de ½ kg
- Sal
- Oli d’oliva suau
PROCEDIMENT:
El primer que hem de fer és el sofregit, triturar la
ceba, i un gra d’all i un cop fet, ho posem a sofregir a l’olla, una vegada
la ceba ha deixat anar tota l’aigua i està bastant daurada, hi afegim el
tomàquet ratllat de la varietat Rosa Ple que dóna molt bon joc a l’hora de fer
salses i en especial, sofregits.
Un cop tinguem el sofregit al punt, hi afegirem la
llauna del paté que més us agradi o que tingueu a mà.
Un cop afegit el paté, remenem
el sofregit per tal que el paté quedi ben integrat a la salsa. Amb això ja
tindrem fet el sofregit, per un altre costat, bullirem els macarrons “al dente”
en una olla a part.
Un cop bullits i escorreguts,
els posem a l’olla del sofregit i els remenem molt bé perquè els macarrons
absorbeixin el gust del sofregit. Només queda emplatar els macarrons i gratinar-los
o no a gust del consumidor.
Hola,
ResponEliminaEm dic Rosa i he probat de fer el truc del paté enlloc de la carn picada i.....ha sigut tot un èxit, no ha quedat res a l'olla......hauré de fer més!!