diumenge, 9 de novembre del 2014

Macarrons de la mare



Avui no sabia què fer per menjar i havia d'anar omplint de continguts el meu bloc...així i així, pensant i pensant .. Per què no fer uns tradicionals i socorreguts macarrons?
I a partir d'aquí vaig posar-me a fer uns macarrons amb un sofregit molt especial, amb uns quants secrets que confesaré i com no... deliciosos!

·        El primer secret és l'ingredient clau que he fet servir perquè el sofregit fós immillorable... tomàquets, aquest cop he utilitzat la varietat recuperada de Rosa Ple per a fer la salsa de tomàquet.

·        El segon secret és que en lloc de posar-hi carn picada posarem paté de qualsevol tipus, sigui de porc, d’ànec…

INGREDIENTS (per a 4 persones)

  •          Cebes de figueres
  •          Un gra d’all
  •         2 Tomàquets varietat Rosa Ple
  •         1 llauna de paté (tingueu en compte que té un sabor molt intens)
  •          1 paquet de Macarrons de ½ kg
  •          Sal
  •          Oli d’oliva suau


PROCEDIMENT:

El primer que hem de fer és el sofregit, triturar la ceba, i un gra d’all i un cop fet, ho posem a sofregir a l’olla, una vegada la ceba ha deixat anar tota l’aigua i està bastant daurada, hi afegim el tomàquet ratllat de la varietat Rosa Ple que dóna molt bon joc a l’hora de fer salses i en especial, sofregits.





Un cop tinguem el sofregit al punt, hi afegirem la llauna del paté que més us agradi o que tingueu a mà.



Un cop afegit el paté, remenem el sofregit per tal que el paté quedi ben integrat a la salsa. Amb això ja tindrem fet el sofregit, per un altre costat, bullirem els macarrons “al dente” en una olla a part.

Un cop bullits i escorreguts, els posem a l’olla del sofregit i els remenem molt bé perquè els macarrons absorbeixin el gust del sofregit. Només queda emplatar els macarrons i gratinar-los o no a gust del consumidor.





1 comentari:

  1. Hola,

    Em dic Rosa i he probat de fer el truc del paté enlloc de la carn picada i.....ha sigut tot un èxit, no ha quedat res a l'olla......hauré de fer més!!

    ResponElimina