dijous, 18 de desembre del 2014

Última entrada del Treball de Recerca

A dia d'avui, finalitzo el meu treball de recerca i per tant les entrades que publiqui a partir d'aquest moment ja no tindran cap vincle amb el meu treball; però el bloc seguirà obert i seguiré publicant entrades. Durant sis mesos, és a dir, mig any, he estat treballant en aquest bloc i buscant informació de productes de proximitat i fent receptes per a publicar-les.

L’experiència d’aquest mig any de treball ha estat fantàstica ja que he participat en events de caire pràctic dins de l’àmbit de la gastronomia, he visitat una granja lletera on mai havia estat abans i he pogut parlar amb un ramader de primera que dedica la seva vida a la ramaderia i que té vocació i estima a l’ofici que té. Vaig anar a la cinquena fira del tomàquet del Vallès que es va celebrar els dies 30 i 31 d’agost a Santa Eulàlia de Ronçana, on ens van fer una visita guiada per un hort de tomàquets i vaig fer un tast de tomàquets ecològics de primera qualitat, he tingut el plaer de conèixer al gastrònom per excel·lència del Vallès Oriental, en Pep Salsetes que he anat a moltes xerrades seves i l’he pogut entrevistar de primera mà, he anat a l’exposició de llavors recuperades al Museu La Tela de Granollers, en definitiva, he viscut i he après moltes coses d’aquest gran món i estic contenta dels resultats obtinguts. I potser el més important és que he cuinat i ho he pogut explicar al meu bloc.
He realitzat una enquesta sobre l'alimentació dels joves de 12 a 19 anys, a nois i noies de cicles formatius, d’ESO i de Batxillerat del meu institut, fent un recompte final de 100 enquestes completades.
Aquestes enquestes m’han servit per a veure quin tipus de dieta fan els joves de les edats compreses entre 12 i 19 anys i arribar a una conclusió final de si és una dieta equilibrada o massa alta en greixos.

He assolit dos objectius dels tres que em vaig plantejar al principi

  • 1. He creat el meu bloc.
  • 2.    El segon, era intentar fer el màxim nombre de receptes possibles ,n’he fet 18
  • 3.    El tercer era fer-lo molt interactiu i podria dir que  ha mig-fracassat. Aconseguir una interacció amb els bloggers i que el meu bloc sigui molt conegut, crec que és una qüestió de temps i dedicació i  amb els meus estudis actuals no me’n queda gaire, però és el meu primer bloc i sóc principiant en tot.

Com a conclusió final , us dic que he disfrutat molt d’aquest treball i el tornaria a fer moltes vegades més, perquè encara que estigui al mig del segon de batxillerat i anem tots una mica justos de temps, en concret, el meu treball de recerca m’ha aportat molts coneixements pràctics a nivell de cuina i del món virtual dels blocs de cuina i teòrics sobre la informació de molts dels productes de proximitat del Vallès Oriental.




2 comentaris:

  1. Moltes felicitats, repte superat. Has fet una molt bona feina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rosa! Amb la teva ajuda tot ha sigut més fàcil, m'ha agradat molt l'experiència

      Elimina