L’experiència
d’aquest mig any de treball ha estat fantàstica ja que he participat en events
de caire pràctic dins de l’àmbit de la gastronomia, he visitat una granja
lletera on mai havia estat abans i he pogut parlar amb un ramader de primera
que dedica la seva vida a la ramaderia i que té vocació i estima a l’ofici que
té. Vaig anar a la cinquena fira del tomàquet del Vallès que es va celebrar els
dies 30 i 31 d’agost a Santa Eulàlia de Ronçana, on ens van fer una visita
guiada per un hort de tomàquets i vaig fer un tast de tomàquets ecològics de
primera qualitat, he tingut el plaer de conèixer al gastrònom per excel·lència
del Vallès Oriental, en Pep Salsetes que he anat a moltes xerrades seves i l’he
pogut entrevistar de primera mà, he anat a l’exposició de llavors recuperades
al Museu La Tela de Granollers, en definitiva, he viscut i he après moltes
coses d’aquest gran món i estic contenta dels resultats obtinguts. I potser el
més important és que he cuinat i ho he pogut explicar al meu bloc.
He
realitzat una enquesta sobre l'alimentació dels joves de 12 a 19 anys, a nois i noies de cicles formatius, d’ESO i de Batxillerat del meu
institut, fent un recompte final de 100 enquestes completades.
Aquestes
enquestes m’han servit per a veure quin tipus de dieta fan els joves de les
edats compreses entre 12 i 19 anys i arribar a una conclusió final de si és una
dieta equilibrada o massa alta en greixos.
He
assolit dos objectius dels tres que em vaig plantejar al principi
- 1. He creat el meu bloc.
- 2. El segon, era intentar fer el màxim nombre de receptes possibles ,n’he fet 18
- 3. El tercer era fer-lo molt interactiu i podria dir que ha mig-fracassat. Aconseguir una interacció amb els bloggers i que el meu bloc sigui molt conegut, crec que és una qüestió de temps i dedicació i amb els meus estudis actuals no me’n queda gaire, però és el meu primer bloc i sóc principiant en tot.
Com
a conclusió final , us dic que he disfrutat molt d’aquest treball i el tornaria
a fer moltes vegades més, perquè encara que estigui al mig del segon de
batxillerat i anem tots una mica justos de temps, en concret, el meu treball de
recerca m’ha aportat molts coneixements pràctics a nivell de cuina i del món
virtual dels blocs de cuina i teòrics sobre la informació de molts dels
productes de proximitat del Vallès Oriental.
Moltes felicitats, repte superat. Has fet una molt bona feina
ResponEliminaGràcies Rosa! Amb la teva ajuda tot ha sigut més fàcil, m'ha agradat molt l'experiència
Elimina