dimarts, 16 de desembre de 2014

Pastís Sacher

La meva mare ja fa uns anys que va descobrir que tenia bona mà en l’elaboració de pastissos, com no he pujat encara cap entrada sobre cap postre ni dolç he pensat en fer-ne una.
Amb l’ajuda de la meva mare, que va ser qui em va donar la idea de fer aquest mític i deliciós pastís, vaig acabar fent aquest famosíssim pastís replet de xocolata, el pastís Sacher.

INGREDIENTS
  • 1r. 560 g de mantega
  • 150 g de sucre
  • 27 unitats de rovell d’ou
  • 2n. 560 g de farina
  • 20 g de llevat Royal
  • 3r. 27 unitats de clara d’ou
  • 450 g de sucre
  • Sal
  • 4t. 450 g de cobertura de xocolata

ELABORACIÓ
Barregem els primers cinc-cents seixanta grams de mantega amb el sucre i a intervals hi anirem afegint els rovells d’ou, amb l’ajut d’un batedor. Un cop la barreja estigui ben uniforme i esponjosa, afegirem la cobertura de xocolata, que haurem estovat al bany maria.
Seguidament, afegirem a aquesta barreja els cinc-cents seixanta grams de farina restants amb el llevat del segon apartat.
Finalment, tindrem les clares d’ou muntades i barrejades amb els quatre-cents cinquanta grams de sucre restants i un pessic de sal. Aquesta barreja del tercer apartat d’ingredients l’ajuntarem amb les mescles de la resta d’ingredients.

Tindrem els motlles untats amb mantega i empolvorats amb farina. Els omplirem de la pasta fins a una mica més de la meitat i els introduirem al forn, ja encès abans, a una temperatura d’uns 200 graus centígrads, durant un temps aproximat de trenta-cinc a quaranta minuts. Resultat, deliciós!!!




Cap comentari:

Publica un comentari