dijous, 3 de juliol del 2014

Presentació



Em presento, em dic Carla Bujan i sóc alumna de batxillerat humanístic de l'Institut Escola Municipal de Treball de Granollers, capital de la comarca del Vallès Oriental. Com a treball de recerca he escollit crear un bloc de cuina on hi hagin els productes propis de la comarca del Vallès Oriental.

He decidit escollir aquest tema de treball perquè quan vagi a la universitat tinc pensat fer els estudis de turisme i crec que aquest tema m'ajudarà bastant a conèixer una part de l'àmbit turístic com n'és la gastronomia i també m'ajudarà en aspectes de la vida com n'és el saber cuinar i conèixer més a fons la meva terra, crec que l'elecció d'aquest tema em pot aportar coses molt bones en molts aspectes de la vida. Per una altra banda, la meva família paterna ha treballat sempre en l'àmbit de la restauració i he pogut viure en primera persona l'ofici.

Avui, dia 3 de Juliol de 2014 obro portes al meu treball de recerca, que té com a títol " El Vallès al plat" ja que en les receptes que publicaré tindran un paper clau els productes autòctons de la comarca.
Com a requisits tots els plats que publicaré tindran productes de la terra i les receptes seran tradicionals de la cuina catalana. Estic entusiasmada en començar-lo !!! Benvinguts al meu bloc i bon profit !


Aquesta pel·lícula ha estat la meva inspiració, us la recomano !!

10 comentaris:

  1. Hola Carla, benvinguda al món de la cuina. Desitjo que et vagi molt bé el teu viatge per la cuina catalana.

    ResponElimina
  2. Et recomano aquest bloc, http://memoriesdunacuinera.blogspot.com.es
    Cada mes, el dia 5 , proposa un repte culinari i a final de més, el 28 els hi envies la recepta i elles, la Judith del bloc, http://elmondejuju.blogspot.com.es, i la Mònica de, http://cosesdellabiro.blogspot.com.es, les publiques totes al bloc de Memòries d'una cuinera. Val la pena, hi trobaràs molts blocs amics i segur que amb ganes de col.laborar i aprendre.

    ResponElimina
  3. Bon dia, Carla! La Rosa Maria Figuerola ens ha recomanat aquest blog, i per això t'he vingut a fer una visita. Estarem al cas de les teves aportacions! I si em vols seguir per estar al cas, ja ho saps! http://tapatdetapes.blogspot.com. Una abraçada i sort!

    ResponElimina
  4. Hola Carla, em sembla una idea fantàstica això d'obrir un blog de cuina. És obrir una finestra a la xarxa i dir-hi: "Hola, estic ací i cuine!!". A més, en fer-ho en català també ajuda a dinamitzar i fer present la nostra llengua a la xarxa, contribueix a visibilitzar-la-hi, i això també és important. Estic segur que hi tindràs molt d'èxit. Si visites el meu blog, veuràs que és un poc poti-poti. Faig cuina casolana del País Valencià i de qualsevol indret on trobe quelcom que em faça el pes. No sabria quin consell donar-te en el teu camí. Potser que faces i poses sempre allò que tu cregues i vulgues, amb la major sinceritat i sempre pensant que siguen plats abellidors i gustosos. La cuina i el seu gaudi és un gran plaer per a mi. Espere i desitge que també ho siga per a tu per a molt de temps!! ENDAVANT!!! Salutacions des del sud del País Valencià.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Francesc! Sóc una principant en aquest àmbit encara, però el meu objectiu és anar evolucionant a mida que vagi construint aquest bloc!

      Elimina
  5. Hola Carla!. Benvinguda al món de la cuina i dels blogaires!.
    Per als qui ens agrada la cuina, és una molt bona manera d'intercanviar receptes i agafar idees per a provar nous plats o nous ingredients...
    Tot plegat (la cuina i el blog) és una mica entretingut, i fa falta una mica de temps per mantenir el nostre blog i seguir els que ens agraden, però val la pena!.
    Afegeixo el teu blog als que segueixo, per estar al cas del que hi vagis penjant...
    Et deixo l'adreça del meu, per si hi vols donar un cop d'ull:
    http://www.e-cuina.blogspot.com.es/
    Molta sort!

    ResponElimina
  6. Carla, benvinguda al món del "blogacuina"!!!
    Espero que et vagi molt bé aquesta aventura que ara comences, i que puguis aprendre moltíssim i compartir tot el que ja saps perquè en puguem aprendre els demès.
    Prometo anar passar per aquí, i et deixo l'adreça del meu bloc per si et ve de gust passar-hi.
    http://totfetacasa.blogspot.com.es/

    Molta sort i endavant!!!

    ResponElimina
  7. Aquesta pel·licula m'agrada molt, divertida i indicada a inexperts/tes en l'art de cuinar que vulguin aprendre una mica sobre el tema.....ah! les protagonistes m'encanten!

    ResponElimina